رفتار غیر متعارف مردان برای جراحی زیبایی و یک پیام استراتژیک

0
124

١- جراح پلاستیکی نقل می‌کرد که بارها مردان میان‌سالی را دیده است که برای جوان‌ترساختن چهره خود به او مراجعه کرده‌اند، برای اینکه فکر می‌کنند از این طریق در مسیر شغلی خود موفق‌تر خواهند بود! چرا؟ به این خاطرکه سرمایه‌گذاران، جوانان را برای راه‌اندازی شرکت‌های نوپای فناورانه ترجیح می‌دهند. براساس مطالعات انجام‌شده از سوی مجله «هارواردبیزینس» در سال ٢٠١۴ میانگین سن مؤسسان و کارآفرینانی که شرکت‌های حداقل یک‌ میلیارددلاری تأسیس کرده‌اند ٣١ سال بوده است! حتی دانشگاه «ام‌آی‌تی» خبرنامه‌ای برای معرفی نوآوران زیر ٣۵ سال دارد و شاید همه اینها مرهون تحولات عصر ارتباطات و اینترنت باشد که انتظار‌ها را از جوانان به‌شدت بالا برده است.

٢- همه ما، در مقاطعی از زندگی خود با افرادی مواجه شده‌ایم که خواسته‌اند بیشتربودن سن و تجربه و بالاتر بودن مدرک تحصیلی خود را پایه ای کنند برای برتری و تحکم بر جوان‌ترها و کم تجربه ترها. علاوه بر فضای کاری، فضای مدرسه، خدمت سربازی، دانشگاه و محل کار پر از این‌گونه مثال‌هاست. خب جوان ترها چه می کنند؟
آرزوی دارند سن شان زودتر بالا برود تا از زیر بار این کم سن و سالی در بیایند.
به فکر گرفتن مدارک تحصیلی بالاتر می افتند و …

٣- اما در دنیای امروز ما اتفاقات تازه‌ای افتاده است؛ دنیای امروز تشنه پشتکار، خلاقیت، مهارت و نوآوری است که لزوما ارتباطی با سن، مدرک تحصیلی یا سابقه ندارد. دنیایی که بسیاری از افراد ٢٠ تا ٣٠ساله فارغ از مدرک و سابقه، زندگی ما را تغییر داده اند.
«مارک زاکربرگ» در ٢٠سالگی، فیس‌بوک با بیش از یک‌‌میلیاردو ٧٠٠ ‌میلیون نفر کاربر در کل دنیا را بنیان نهاد و در سال دوم از دانشگاه هاروارد انصراف داد.
«استیو جابز» در ٢١سالگی شرکت اپل (یکی از تأثیرگذارترین شرکت‌های دنیای امروز) را پایه‌گذاری کرد و آخرین مدرک تحصیلی‌اش، تحصیلات دبیرستان باقی ماند.

☑️⭕️تجویز راهبردی:

اگر در جایی از کره زمین، پیش فرضها، تغییر کرده است (همه می خواهند جوان باشند (از طریق جراحی زیبایی) تا به خاطر جوانی شان به آن ها اعتماد کنند!!!) این تغییر پیش فرض با درخواست از بزرگ ترها حل نشده است. بلکه جوان ترها، بی محابا مسیری متفاوت رفتند. یاد گرفتند به جای آن که در مورد کسب حمایت از بزرگ ترها بحث کنند، باید دست به عمل بزنند و در عمل نشان دهند که دنیا، متعلق به کسانی که جرات، جسارت، خلاقیت و البته استقامت لازم را دارند. وقتی نتایج موفقیت آمیز خودش را نشان داد، دارندگان مدرک و تجربه بالاتر در فکر خود تجدیدنظر خواهند کرد.

دقت کنید که این پیام متضمن رها کردن تحصیلات دانشگاهی نیست. جان سخن این است: برای تغییر جهان و خلق محصول جدید/کسب وکار جدید یا ارایه خدمت اجتماعی جدید، لزوما نیازی به داشتن مدرک و سن و تجربه نیست. نباید منتظر باشیم در سنی خاص، پس از مدرکی خاص یا سابقه‌ای خاص کاری بزرگ انجام دهیم. همین الان می شود دست به اقدام زد، اقداماتی که کوچک هستند با ریسک کنترل شده ولی می توانند آغازگر یک داستان جدید باشند.

دکتر لشکربلوکی

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

افزودن دیدگاه